Extraservicii

Întotdeauna atenţi la dorinţele clienţilor noştri, îţi punem acum la dispoziţie servicii şi magazine de unde ai posibilitatea de a achiziţiona tot ceea ce îţi este necesar pentru noua ta casă. Şi tu poţi beneficia de discount-uri de la toţi partenerii noştri!

 

Banca Comercială Română este în prezent cel mai important grup financiar din România şi acum îţi oferă un nou concept de servire prin intermediul Centrelor Imobiliare Retail – principalul canal de informare, de achiziţionare produse/servicii destinate investiţiilor imobiliare. Astfel, dacă eşti interesat să îţi cumperi o casă – Centrele Imobiliare Retail îţi oferă soluţia completă.

 

Super Deco produce rulouri exterioare din aluminiu confecţionate cu materiale şi componente importate din Germania. Prin montarea rulourilor beneficiaţi de izolare termică şi fonică, protecţie antiefracţie şi eliminarea efectului de seră. Rulourile exterioare pot fi aplicate pe tâmplăria deja existenţa sau pot fi montate în glafurile exterioare, puţin distanţate faţă de fereastră. Garanţie 5 ani.

 

ORION Grup adună sub un singur nume patru divizii: ORION Electrics, ORION Lighting, ORION Arhitectural Lighting şi ORION Design şi este unul din cei mai mari importatori şi distribuitori naţionali de corpuri de iluminat (tehnice şi decorative) şi aparataj electric, de la cei mai mari producători din Europa.

 

Gabxa Design Mobilierul reprezintă un domeniu aparte datorită faptului că trebuie adaptat cerinţelor fiecărui client atât coloristic cât şi din punct de vedere al dimensiunilor, conform spaţiului căruia îi este adresat. Noi căutăm în permanenţă cea mai bună soluţie de design, pe care o prezentăm clienţilor, oferind produse şi servicii de calitate superioară la preţuri competitive.

 

BENATI produce şi distribuie uşi celulare din HDF model Kraft Master, ferestre termopan cu ramă din lemn triplustratificat, uşi celulare din MDF în diferite nuanţe de culori, cu toc reglabil, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piaţa românească. Toate lucrările noastre sunt executate la standarde internaţionale şi din materiale de primă calitate.

 

Contactează-ne pentru mai multe detalii!